C215 del 3: Utstillingen

Den franske stensilkunstneren C215 har utstilling i Østre Skostredet 5 denne uken. Deler av inntektene fra salget går til veldedighet. Dog ikke alle, for som mannen sier selv: "jeg er tross alt frilanser, jeg trenger penger blant annet for å reise til utstillinger".

Bildene er inspirert av oppholdet hans i slummen i São Paulo, hvor han gjennom bergenseren Gregory Smith og organisasjonen Children at Risk Foundation ble kjent med barna og så hvordan de levde.

C215 har med seg ni kunstverk som han selger, og har ellers dekorert galleriet til fulle. Prisene ligger på rundt 4-5000 kroner.

– Jeg trenger ikke mange ting. Jeg har klær, og bil trenger jeg ikke (jeg har ikke lappen, haha!). Det er en stiftelse som tar hånd om pengene for meg, og gir meg nok til at jeg har mulighet til å reise som jeg vil og har så jeg klarer meg, forteller C215 selv.

Utstillingen har åpent mellom 12.00 og 20.00 til og med lørdag 16. mai.