Røkla!

Som den årvåkne leser gjerne har fått med seg, var Mot Veggen langt fra først ute med å dokumentere gatekunsten. Kanskje heller sist (og dermed også med presset om å være best).

Derfor tenkte vi å tippe hatten i retning disse folkene, som står på i gatekunstens tjeneste. Der vi har hatt kontakt har vi ikke møtt annet enn hjelpsomhet; de vi ikke har snakket med ennå er garantert gode mennesker de også.

Drevet av bergenseren Svenn, som må være mye ute og går, for han finner ofte ting før vi gjør det. Oppdateres ofte, men skriver også om helt andre ting. Et søk på emneordet "Gatekunst" gjør trikset.Taggerkidsa har sin egen blogg – og en svært habil fotograf. Følg BA-crewet rundt om på eventyr, fascinerende lesning.


Nettsteder drevet av gatekunstentusiast Tone Aakra. Som titlene tilsier – en blogg om graffiti og en om gatekunst.

Stavangerfestivalen har sørget for at en internasjonal bøling av gatekunstnere har inntatt byen. Masse bilder og videoer – sjekk ut!

Just what the title says, men veldig mye fint å se her. En annen stil enn bergenskunstnerne. Ikke bedre, bare annerledes.


I tillegg har vi en gjeng som nesten kom oss i forkjøpet med gatekunstkartet: Ingen ringere enn Bergensavisen! På denne nettsiden kjører de crowdsourcing for å samle inn gatekunstbilder fra hele Bergen. Oppe i godt over hundre bilder, og tallet stiger stadig.

Har vi gått glipp av din favoritt? Del den i kommentarfeltet.