Kapitalismeshowet på NHH utsattIfølge planen skulle Dolk og Escif (videoen over er av ham) ha startet arbeidet sitt på Norges Handelshøyskole søndag 2, i forbindelse med kunstprosjektet _____ Capitalism. Nå skriver bt.no at dette ble utsatt på grunn av terroraksjonen den 22. juli.
- For oss ble det en uforutsett og plutselig kansellering dagen før de skulle komme. Men det var jo en forferdelig og uforutsett hendelse. Men det er enda mer viktig at prosjektet blir gjennomført nå, sier stipendiat Eirik Sjåholm Knudsen til avisen.
Dolk og Escif kommer til NHH senere, mens to italienske gatekunstnere har måttet droppe besøket på grunn av stramt program. Disse vil trolig bli erstattet av andre.
- Vi har inntrykk av at prosjektet har fått høy standing og mye oppmerksomhet blant internasjonale gatekunstnere, etter at de har sett hva Ben Eine gjorde. Nå ser det ut som om både Escif, Dolk og de som skal erstatte de italienske gatekunstnerne kommer til NHH helt opp mot jubileumsuken. Det vil endre prosjektet, og skape enda mer debatt, siden skolen er full av studenter da, sier Knudsen.