Vinn maleri av Kider

I dag åpner utstillingen med gatekunstneren Kider i Møllendalsveien. Men du har kanskje ikke 3000 kroner som ligger og brenner i lommen? Fatt mot - vi lodder ut dette verket. Alt du må gjøre er å svare på et enkelt spørsmål:
  • Når ble Kider først omtalt på Mot Veggen? 
Vanskelig? Neida! Husk at vi har etiketter som sorterer kunstnerne etter navn. Send oss en e-post med svaret til motveggen@me.com innen søndag 25. november klokken 23.59. Den heldige vinneren får plukke verket opp i Bergen sentrum.

Verket det er snakk om er signert Kider, og nummerert som 3/5. Maling på sponplate, 75x150cm. Dette er større enn de andre bildene på utstillingen, som forøvrig er malt på lerret med en prislapp på rundt tre tusen.


Utstilling med Kider

Kider er en kunstner som dukket opp for første gang i fjor sommer, men som ikke har gjort så mye av seg. Meta-angrepet på sin egen stensil i Sandviken gjorde likevel at vi er overbeviste om at denne kunstneren er noen det kan være greit å følge med på.

Fredag 23. november til søndag 25. november har Kider utstilling i Møllendalsveien 60. Åpningstidene fredag er 17-22, lørdag og søndag 12-20.
Arrangører er Karmamore, som lanserer nettsiden Karmamore.com den 1. desember. Her er hva de skriver:

Our mission is to give exposure to unknown artists.
Kider is the first artists to work with us. We will be holding exhibitions and sell art from our website.

This exhibition will feature 8 different pictures. All made in 5 ex. and all avaliable will be shown as they are not 100% identical.
(Some are sold and will not be shown at this show)

The sizes are 70x90, 80x100, 100x120. 
All pictures cost 3000 NOK.

Ellers hører vi fra Kider selv at han kommer til å trosse bergensregnet (selv om det har høljet hver eneste gang han har satt opp stensiler), og det kommer flere ting fra ham de neste ukene.
Vis større kart