Om

Q: Hvem er kontaktpersonen til Mot Veggen?
A: Han her.

Q: Kan jeg bruke bilder fra Mot Veggen?
A: Det skal absolutt la seg gjøre. Har du en blogg må du gjerne bruke et par bilder så lenge du lenker tilbake til forsiden vår. Er du interessert i å bruke bildene på trykk eller et kommersielt nettsted, så send oss en e-post for fullstørrelsebilder.

Q: Hvorfor hater Mot Veggen graffiti?
A: Vi liker faktisk graffiti veldig godt, men av to grunner gir vi det ikke så mye plass på Mot Veggen som det kanskje fortjener: 1) Formspråket er i større grad enn annen gatekunst avhengig av innforståtte koder som gjør den litt "smalere", og 2) Det finnes så mange graffitiblogger allerede, og vi har ikke sjans til å matche entusiasmen og kunnskapen som finnes der.

Q: Tar Mot Veggen imot innsendte bilder?
A: Ja, gjerne! Vi er veldig glade for og avhengige av tips, men ofte vil vi ut og ta egne bilder i tillegg. Som Jerry Seinfeld sa, "Jeg er ikke kontrollfrik, jeg blir bare veldig bekymret over hvordan andre mennesker gjør ting".

Q: Uttaler Mot Veggen seg på vegne av gatekunstnere i Bergen? 
A: Nei erru gæærn! Vi vet ikke hvem de er en gang. Alle utsagn fra Mot Veggen på denne bloggen og i andre medier må anses som uinformert rabbel og tas for god fisk på eget ansvar.

Q: Hva er tanken bak Mot Veggen?
A: Ett eller annet sted der ute er det folk som bruker timesvis, ja dagesvis, på å tegne opp stensiler, fargelegge klistermerker, klippe opp papir. Som bruker tusenvis av kroner på vannfaste tusjer, importerte spraybokser, høykvalitetspapir og lim. Som ser seg ut en vegg du kanskje går forbi daglig, og som synes den ser for kjedelig ut. Og gjør noe med det. Det synes vi er så bra at vi vil dokumentere det.

Q: Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?
A: Du kan prøve å nå oss på Twitter, men det letteste er nok en god, gammeldags e-post til motveggen [a] me.com.