Still ut på kunstmuseet

Kode Bergen pusser opp, og inviterer alle byens gatekunstnere til å male på sponplatene som er satt opp rundt byggeplassen.

Fra Facebook:

TIL BYENS GATEKUNSTNERE!

KODE UTFORDRER DERE TIL Å LAGE BYENS STØRSTE TEMPORÆRE GATEKUNST-UTSTILLING "PÅ" KODE 4.

I går gikk endelig startskuddet for arbeidet med å rehabilitere KODE 4. Nå venter flere måneder med byggearbeid, men det er noe vi helt klart skal klare å leve med. Faktisk med veldig stor glede. Hurra!

Det første som ble gjort var selvsagt å rigge opp stillaset på de to første veggene. Som dere kan se på bildet så er det også montert kryssfinerplater langs begge veggene, først og fremst for å sikre våre besøkende og andre forbipasserende for arbeidet som skal utføres.

Et vakkert syn er det imidlertid ikke. Veggene skriker etter innhold og det ønsker museet at byens gatekunstnere skal ta seg av (gatekunstnere fra andre byer og land er selvsagt også velkommen til å bidra).

Siden det er grunnlovsjubileum i år og at gatekunstnere stort sett er anarkistisk av natur, har vi valgt et tema som kan passe for begge. Det er "FRIHET". Museet har bare et krav og det er å holde seg på kryssfinerplatene.

Det er bare å sette i gang. Her kan alt skje! Dette blir spennende.